Saturday, August 25, 2007

TIGA LANGKAH UNTUK BERJAYA....WANGRAKYAT UNTUK RAKYAT..

Aku telah mendapat hasil daripada wangrakyat untuk rakyat..Aku dapat melakukannya Anda juga pasti boleh.... Anda boleh ikut contoh apa yang aku lakukan....

Langkah Satu...
Hantar email kepada teman rapat anda dan perkenalkan apa yang boleh didapati daripada perniagaan anda...jalankan .tapi jangan lupa perkenalkan link yang diberi oleh wangrakyat .net

CONTOH:

http://wangrakyat.net/?reff=ahohel

Langkah Kedua...
Join Group..Anda perlu join sebanyak mungkin group dimana satu post yang anda buat dapat dibaca ramai ahli...

Bagaimana cara nak join group :

1.Buka yahoo home..

2.Klik group disebelah kiri...Group

3.Find a yahoo group....Contoh taip Usahawan atau apa sahaja kemudian klik search

4.Search results.....Cari group yang ramai ahli ....contoh 5 ribu ahli...terserah anda...

5.Klik Join this Group....halaman keahlian dibuka....

6.Penting...Pada step 2 message delivery sila pilih Daily digest....kalau tidak anda akan mendapat terlalu banyak email individu....jenuh nak buang nanti....

7.Masuk kod yang diberi......Contoh zz4ts3

8.Kemudian klik Join. Selepas anda mendapat pengesahan sila klik
post....

9.Post massage: lakukanlan iklan anda sebaik mungkin....gunakan tajuk atau subjek yang berbeza beza....Contoh Bagaimana mengandakan wang anda...
gunakan apa yang anda fikirkan baik untuk perniagan anda....jangan lupa link anda

Contoh :
wangmasuk setiap hari......RM 40...nak tak...sila klik link dibawah
http://wangrakyat.net/?reff=ahohel

selepas itu apalagi...Send....lahhhhhhhhhhhhh

Anda telah berjaya.....lakukan setiap hari anda pasti berhasil...sertai sebanyak mungkin group....dan guna tajuk yang berbeza supaya nampak macam iklan baru....

Langkah ketiga....

Iklankan perniagaan anda diiklan percuma dahulu....atau iklan berbayar pun boleh...
Anda perlu join dahulu....baru boleh post iklan...
macam mana nak join...nantikan....

No comments:

PROJEK 20 SEN AJE !!

PROJEK 20sen !! Klik-klik dapat $$$ Sikit-sikit lama lama jadi bukit... Terbukti RM 10.00 terkumpul dah boleh transfer ke akaun bank...