Sunday, October 07, 2007

IM-MYTH REPOT ( DAPATKAN $ 1 UNTUK SETIAP DOWNLOAD

Hah? Apa lagi ni?

Baiklah... jika anda belum pernah jumpa dengan cara pemasaran begini, anda jangan terkejut.

Ada ramai 'internet marketer' yang ingin memberikan duit kepada anda jika anda melakukan sesuatu untuk mereka.

Pada kali ini... gilirannya ialah Russel Brunson.

Apa yang perlu anda lakukan ialah...

1. Pergi ke laman web ini dan isi borang untuk membaca report menarik mengenai pemasaran Internet.

http://www.IM-Myth.com/halimdanga

2. Gunakan affiliate link yang diberikan kepada anda dan sebarkannya kepada seramai orang yang mungkin.

Anda akan dibayar USD$1 bagi setiap orang yang mengisi borang (seperti yang anda lakukan) untuk mendapatkan report ini.

SENANG, bukan? Ya... tapi anda perlu bertindak pantas kerana peluang ini hanya datang untuk beberapa hari sahaja.

Tak ade PayPal untuk sertai?

Dapatkan report ini dahulu, kemudian sebarkannya secara besar-besaran... pada masa yang sama, daftar akaun paypal.

halimdanga

ps. Anda mungkin mampu menjana wang melebihi USD$200 jika lebih 200 orang muatturun report ini daripada anda

http://910bisincom.blogspot.com

1 comment:

MotoGP said...

Halo.. udh dapet uang berapa nih.?? Mau dong ikutan tapi batas waktunya udh habis ya.. terlambat deh.!!

Btw, thx udh bagi2 info gratis.. aku newbie nih.. baru aja rilis sebuah blog, masih agak bingung juga..hehehe.. mohon komentarnya ya..visit my blog
Thx

PROJEK 20 SEN AJE !!

PROJEK 20sen !! Klik-klik dapat $$$ Sikit-sikit lama lama jadi bukit... Terbukti RM 10.00 terkumpul dah boleh transfer ke akaun bank...