Thursday, November 05, 2009

CARA MUDAH BUAT DUIT DENGAN KAD ATM MAYBANK !!!!!!Tidak mempunya kad kredit ataupun akaun Pay-Pal bukanlah bererti anda terpaksa menguburkan niat anda untuk menjana pendapatan melalui GDI. Bak kata pepatah, mahu seribu jalan, tidak mahu seribu dalih. Itu cuma satu daripada berbagai-bagai batu penghalang anda untuk lebih berjaya.Di sini saya akan tunjukkan bagaimana untuk mengaktifkan Visa debit card daripada Maybank untuk urusan transaksi di internet. Anda hanya perlu melakukannya dengan beberapa langkah mudah sahaja di Maybank2u.

1. Langkah pertama, buka akaun di bank Maybank yang berhampiran dan beritahu pegawai perkhidmatan pelanggan Maybank bahawa anda ingin memohon Kad Debit Maybankard Visa.

2. Sekiranya anda sudah mempunyai akaun di Maybank, anda boleh pergi ke Maybank yang berhampiran untuk memohon Kad Debit Maybankard Visa. Anda akan dicaj RM12.00 saja.

3. Kemudian, log masuk ke akaun MaybankU2 anda. Klik di sini.

Ini adalah layout MaybankU2 classic. Harap Maklum.


4. Klik pada bahagian "Maybankard Secure Online Shopping Registration".5. Isikan maklumat yang diperlukan. Klik "submit".

Anda hendaklah memilih password ataupun kata laluan anda sendiri.


6. Anda boleh menghubungi pusat khidmat pelanggan di 1300-88-6688 jika mempunyai sebarang pertanyaan.

Dengan langkah- langkah tersebut, anda boleh menyertai GDI sekarang. Klik di sini.


Semoga berjaya!
Yang berjaya itu berusaha, yang gagal itu mencari alasan dan menyalahkan orang lain. Saya tawarkan salah satu jalan untuk anda berusaha dan berjaya. Rebutlah peluang anda~

1 - Klik di SINI dan daftar sebagai ahli GDI.

2 - Klik di SINI dan daftar untuk menyenangkan kerja-kerja promosi anda. Berbayar? Tidak, percuma sahaja.


1 comment:

Anonymous said...

aktif x lg program ni

A life Link -i