Thursday, September 15, 2011

INFO PENTING NEXTCUBES















Salam...
Bersama ni saya sertakan info tentang nextcubes. kepada sapa2 yang masih blur tentang Nc nie sila baca panduan di bawah ye.. masih tak faham sila call halimdanga 019-7508499(hotline celcom) dan 016-7158499 (hotline Digi)

KELEBIHAN SBN

SBN ADALAH SATU PLATFORM DI MANA ANDA BOLEH MEMBINA PENDAPATAN JANGKA PANJANG DAN BERTERUSAN DENGAN NEXTCUBES.COM!
Klik mana-mana tajuk dibawah untuk mengetahui RAHSIA bagaimana anda boleh membina masa depan anda bersama nextcubes sebagai AHLI SBN!

SEBAGAI PENJUAL
·  PENGIKLANAN TANPA HAD SELAMA SETAHUN!
Berbanding media pengiklanan yang lain, anda perlu membayar kos yang tinggi untuk pengiklanan anda! Contohnya jika menggunakan PPC (pay per click) yang menelan belanja antara RM1-RM3 setiap kali pembaca 'klik' pada iklan anda walaupun belum tentu dia akan membeli produk atau servis anda! Di Nextcubes, anda boleh mengiklankan TANPA HAD sebanyak mana produk anda tanpa perlu memikirkan lagi tentang kos yang bakal anda keluarkan! Anda juga boleh menyemak harga yang ditawarkan oleh akhbar secara online yang menelan belanja sehingga RM1500 hanya untuk SATU iklan anda disiarkan dalam masa 20 hari SAHAJA!
·  TRAFIK YANG TINGGI MELIHAT BARANGAN ANDA
Di Nextcubes, setiap hari ada sahaja orang baru yang mendaftar, dan jumlah trafik akan bertambah dari masa ke semasa! Berbanding jika anda membina website e commerce anda yang menelan belanja sehingga RM20,000 - RM40,000, tapi masih TIDAK ADA SIAPA pun yang tahu kewujudan website anda, melainkan anda mengeluarkan lagi belanja untuk pengiklanan bagi mempromosi website anda.
·  SISTEM PEMBAYARAN MY EWALLET
Berbanding jika anda mengiklan di laman web lain, di Nextcubes anda boleh menerima pembayaran di ewallet anda. Pelanggan Nextcubes BERASA SELAMAT kerana semua penjual di Nextcubes adalah ASLI (GENUINE) kerana telah memberikan SSM perniagaan ataupun IC mereka sebagai mengesahkan mereka sebelum menggunakan ewallet. Tambahan pula, anda boleh melihat semula siapa pembeli anda, diberitahu melalui CubeBox anda dan email anda sekiranya pembeli membuat tempahan! Sistem pengurusan perniagaan amat mudah dengan Nextcubes!
·  MENGUNCI PEMBELI ANDA MENGGUNAKAN MY NETWORK
Dengan mempromosikan 'link' anda kepada sesiapa sahaja di laman sosial lain, dan jika mereka mendaftar menggunakan link anda tadi, mereka akan berada di dalam database perniagaan anda. Anda boleh melihat mereka di My Network dan menghubungi mereka dengan pelbagai cara iaitu messaging, chatting dan sebagainya. dengan sistem newsletter nanti, anda boleh menetapkan penghantaran promosi kepada mereka secara berterusan. Rmaia peniaga yang tidak ada DATABASE PELANGGAN mereka dan ini menyebabkan mereka terpaksa keluarkan kos yang tinggi dan sentiasa mencari pelanggan baru. HANYA DI NEXTCUBES anda boleh menaikkan jualan anda dari masa ke semasa dan bukannya gulung tikar seperti bisnes-bisnes yang lain yang tidak ada DATABASE seperti ini!
·  MENAIKKAN JUALAN ANDA SEBANYAK 300% SEHINGGA 1000% MENGGUNAKAN SISTEM TRADEMAX
Ada ramai pelanggan anda akan mempromosikan barangan anda TANPA DISURUH berbuat demikian, ini kerana sekiranya anda memilih TRADEMAX bagi produk anda, mereka dengan sukarela akan menjadi 'FREELANCE MARKETERS' untuk anda, ini kerana anda menawarkan mereka keuntungan bersama! Daripada anda membayar pengiklanan lain yang menelan belanja sehingga ratusan ribu dalam masa setahun dan belum tentu memberi pulangan kepada anda, lebih baik anda menawarkan kos tersebut kepada mereka yang beria-ia mempromosikan barangan anda, dan ANDA TAK PERLU BAYAR DULU seperti pengiklanan yang lain, anda cuma kongsi keuntungan anda apabila barangan telah DIJUAL!
·  URL LINK KHUSUS UNTUK ANDA
Dengan SBN anda boleh menetukan bagaimana cara bakal pelanggan anda mencari anda di Nextcubes! Dengan menghantar 'link URL' anda tersebut, bakal pelanggan anda akan terus jumpa PROFILE anda. Contohnyahttp://nextcubes.com/nama_anda. Anda boleh menetapkan nama tersebut pada profile anda.
·  WEBSITE 5 PAGE PERCUMA
Apabila bakal pelanggan anda 'klik' pada link URL anda (eg: http://nextcubes.com/nama_anda) maka mereka boleh melihat 5 laman WEBSITE anda. Berbanding membuat website sendiri yang menelan belanja lagi dan berasingan pula dari trafik Nextcubes atau laman sosial lain. KENAPA membuang masa membina website sedangkan di Nextcubes semuanya telah tersedia untuk anda?
·  100 JENIS PERNIAGAAN DALAM MASA SATU HARI?
Sekiranya anda ada hanya satu jenis perniagaan atau masih belum ada perniagaan, setelah anda UPGRADE kepada SBN, anda boleh menyertai kursus percuma, di mana anda juga akan diberikan senarai pembekal-pembekal pelbagai barangan secara ambil dulu bayar kemudian! Bayangkan berapa banyak perniagaan yang anda boleh lakukan bersama Nextcubes! Contohnya, pembekal telefon yang membekalkan Samsung Galaxy Tab hanya dengan harga RM1500 dan harga jualan (ketika ini) adalah RM2200! Anda hanya perlu meletakkan gambar telefon tersebut, dan setelah ada order dan menerima pembayaran, baru anda ambil barangan dan hantar kepada pembeli menggunakan kurier. Sekiranya anda berjaya jual 10 unit maka pendapatan tambahan anda adalah sebanyak RM7000! Ada banyak pembekal-pembekal sedia ada yang boleh memberikan anda barangan mereka untuk dipasarkan pada bila-bila masa!


SEBAGAI PEMBELI
·  MENDAPAT BONUS SETIAP KALI MEMBELI!
Setiap kali anda membeli barangan di Nextcubes, sebagai SBN anda akan mendapat pulangan tunai dari penjual, bergantung kepada jumlah bonus TradeMax yang ditawarkan penjual. Anda boleh menggunakan bonus tersebut untuk membeli semula mana-mana barangan di Nextcubes, atau mengeluarkan tunai tersebut ke akaun bank anda!
·  PEMASARAN SUKARELA YANG SANGAT MENGUNTUNGKAN!
Sekiranya anda mempromosikan apa jua barangan yang ada di Nextcubes (yang ada logo TradeMax) kepada network anda, maka setiap kali mereka membeli barangan tersebut, penjual akan memberikan saguhati berbentuk cube point kepada anda sekiranya anda berstatus SBN! Yang menariknya anda bukan setakat boleh mempromosikan kepada network yang anda bawa masuk ke Nextcubes menggunakan link anda sahaja, malah boleh mempromosikan barangan tersebuat ke SEMUA jaringan mereka juga! Sekiranya jaringan anda mencapai 100,000 dan anda dapat RM2 setiap pembelian yang mereka buat, maka pendapatan anda adalah sebanyak RM200,000!
·  MEMBELI BARANGAN DAPUR DAN MEMBAYAR BIL SAMBIL MEMBINA PENDAPATAN LUMAYAN?
Pelik tapi benar! Selama ini hutang hanya menambahkan beban anda, tapi di Nextcubes, dengan membayar hutang atau liabiliti, anda boleh membina pendapatan lumayan! Caranya hanya dengan mengajak rakan dan jaringan Nextcubes anda untuk cuma MENUKAR TEMPAT PEMBELIAN dan MEMBAYAR BIL mereka daripada di luar kepada di NEXTCUBES.COM! Mereka tak perlu berbelanja lebih daripada biasa atau membeli barangan yang tak perlu.

Sekiranya biasanya mereka berbelanja barangan dapur sebanyak RM400 dan cuma dapat resit, di Nextcubes, dengan membeli barangan tersebut di ONLINE HYPERMARKET BizCubes, anda menerima bonus TradeMax sehingga RM2! sekiranya ada 100,000 network anda berbuat demikian, maka pendapatan anda sebagai FREELANCE MARKETER adalah sebanyak RM200,000 sebulan! Ini belum lagi termasuk sekiranya mereka membayar bil menggunakan servis ewallet, reload top-u handfon mereka, membeli-belah barangan lain dan sebagainya! BAYANGKAN MASA DEPAN ANDA bersama NEXTCUBES kerana mereka nak tak nak terpaksa beli barangan tersebut selagi masih hidup kerana ianya adalah keperluan!


SEBAGAI RESELLER SBN
·  PELUANG MEMBINA PENDAPATAN 5 ANGKA SEBAGAI RESELLER SBN!
Setelah anda bergelar SBN, secara automatik anda boleh menjadi reseller SBN dengan menjual semula sistem pengiklanan, pengurusan dan sistem pembayaran SBN kepada network anda dan juga bakal pelanggan anda. Komisyen yang ditawarkan adalah yang paing tinggi di dalam dunia pemasaran, iaitu sebanyak 34% (RM1000) bagi setiap pelanggan anda yang upgrade kepada SBN melalui anda!
·  BOLEH DILAKUKAN 100% HANYA DARI RUMAH
Dah tentu boleh! Apa yang anda hanya perlu lakukan adalah dengan menyebarkan link anda melalui laman sosial lain, email atau SMS menggunakan handfon anda! Setelah mereka mendaftar secara PERCUMA sebagai SN (social networking) menggunakan link anda, sistem Nextcubes telah mengenal pasti bahawa mereka dibawa masuk oleh anda sebagai yang memperkenalkan. Jadi apa yang perlu anda lakukan adalah menghantar promosi SBN seperti link laman ini, video-video dan maklumat berkaitan serta apa jua cara sama ada menggunakan message, chatting, wall dan sebagainya. Tak kira bila masa mereka upgrade kepada SBN, bonus anda akan masuk ke ewallet anda!
·  MEREKA JUGA SBN DAN MEMBINA JARINGAN MEREKA SENDIRI
Jika anda telah baca kelebihan TradeMax dan juga kelebihan membeli di nextcubes, apabila mereka bertaraf SBN, mereka juga akan membina network mereka sendiri. Anda juga boleh mempromosikan barangan anda atau mana-mana barangan kepada jaringan mereka dan layak menerima bonus serta saguhati daripada para penjual. Ini memudahkan anda untuk membesarkan perniagaan dan membina pendapatan dengan Nextcubes.
·  PENDAPATAN SEHINGGA JUTAAN RINGGIT?
Jika ana perhatikan di laman sosial lain seperti facebook, ada yang memiliki sehingga 5000 rakan. Sekiranya di Nextcubes anda memiliki 5000 rakan jaringan anda sendiri, maka seandainya mereka seorang demi seorang UPGRADE kepada SBN, maka potensi pendapatan anda adalah sebanyak RM1000 x 5000 = RM5,000,000! Ini tidak mustahil kerana jika di facebook ramai yang ada 5000 rakan kenapa tidak di Nextcubes?
·  PENDAPATAN BERTERUSAN SETIAP TAHUN?
Sekiranya anda telah memperkenalkan katalah 1000 orang sebagai businessman SBN di Nextcubes, maka anda telah menerima pendapatan sebanyak RM1 juta. Maka, setiap kali mereka memperbaharui kontrak mereka nanti, jika anda masih SBN, anda akan dapat lagi bonus tersebut! Pendapatan ini akan berterusan selagi mereka menggunakan platform SBN sebagai platform perniagaan mereka! Yang menariknya SBN bukan terbuka hanya untuk mereka yang telah mempunyai perniagaan, tetapi juga bagi mereka yang ingin memulakan perniagaan atau belajar menjadi niagawan!


SISTEM MAGNET SBN
·  PROMOSIKAN BARANGAN ANDA SEMUDAH SATU KLIK SAHAJA!
Sistem magnet Nextcubes adalah khusus untuk niagawan bagi memudahkan mereka membuat sebarang promosi produk mereka di Nextcubes! Setelah anda upload produk anda di My Cube, anda boleh pada bila-bila masa pergi ke bizcubes pada produk anda dan klik button 'share', maka produk anda terus ada di wall serta boleh dilihat oleh semua rakan anda dan jaringan anda!
·  MAGNET GAMBAR ANDA KEPADA 100 ORANG DENGAN SEKALI KLIK!
Tak lama lagi, anda boleh upload gambar dan magnetkan (tag) gambar anda kepada 100 orang dengan hanya sekali klik sahaja! Anda boleh groupkan mana-mana jaringan dan rakan anda dengan memberi nama group tersebut, dan apabila anda ingin mereka lihat gambar tersebut di wall mereka, anda cuma klik magnet dan pilih nama group tersebut!


MESSAGING DAN NEWSLETTER
·  HANTAR MESSAGE KE SEMUA NETWORK HANYA DENGAN SEKALI KLIK?
Tidak lama lagi, hanya dengan sekali klik sahaja, SBN member boleh menghantar message kepada semua network hanya dengan satu klik sahaja! Ini adalah sistem penambahan kepada SBN yang bernilai RM500 dan ianya percuma bagi sesiapa yang upgrade kepada SBN sebelum 30hb April 2011 ini! Anda boleh mempromosikan apa sahaja menggunakan aplikasi ini bagi mengambangkan perniagaan dan promosi anda dengan cepat!
·  NEWSLETTER SECARA AUTOMATIK UNTUK NETWORK ANDA?
Juga tidak lama lagi, SBN member boleh menetapkan penghantaran NEWSLETTER ini ke email dan inbox jaringan mereka secara automatik. Akan ada berberapa template yang boleh dipilih dan diubahsuai. Anda boleh menetapkan NEWSLETTER tersebut dihantar kepada mereka sebaik sahaja selepas mereka mendaftar, setiap 3 hari atau sebagainya. Ini juga tambahan kepada SBN yang bernilai RM500, percuma jika anda UPGRADE ke SBN sebelum 30 hb APRIL 2011 ini!
·  REPETITION?
Antara sebab mengapa sesebuah perniagaan mempunyai jualan yang tinggi adalah melalui repetition atau berulang-kali mempromosikan barangan. Contoh iklan-iklan di TV oleh syarikat-syarikat yang sudahpun terkenal dan mahsyur masih ada sehingga ke hari ini! Ini adalah kerana mengikut kajian, jika tidak ada promosi selepas 3 minggu sahaja, jualan akan mendadak turun serta merta! Oleh yang demikian, Nextcubes membantu anda menaikkan jualan anda dari masa ke semasa dengan sistem NEWSLETTER dan MESSAGING!


MY NETWORK
·  KELEBIHAN MY NETWORK
Di My Network, anda boleh melihat network anda atau sesiapa yang mendaftar menggunakan link anda dan link mereka. Dengan sekali klik sahaja, anda boleh meneliti Profile mereka seterusnya menghantar message dan sebagainya. Dengan itu, sekiranya mereka UPGRADE sebagai SBN, sistem nextcubes akan mengenal pasti anda sebagai yang memperkenalkan mereka kepada SBN maka anda akan dapat bonus dan terus dibayar ke My eWallet Anda.
·  MELIHAT PERKEMBANGAN JARINGAN ANDA
Setiap hari anda boleh melihat perkembangan jaringan anda, melihat jumlah SBN di jaringan anda dan dengan itu anda boleh membuat promosi dan berhubung dengan mereka yang belum aktif menggunakan link mereka bagi menjemput rakan niaga yang lain ke nextcubes!
·  SEMUA PERNIAGAAN MEMERLUKAN JARINGAN
Kejayaan sesuatu perniagaan adalah bergantung kepada berapa besarnya jaringan perniagaan tersebut. Jika bisnes konventional memerlukan lebih kurang 500 pelanggan tetap untuk mereka bertahan dalam perniagaan, di Nextcubes anda boleh membina jaringan sebanyak 500 tersebut dalam masa berberapa hari sahaja berbanding 2 hingga 3 tahun dengan cara biasa.
·  JARINGAN BUKAN UNTUK PERNIAGAAN MLM SAHAJA
Nextcubes bukan berkonsepkan MLM (MULTI-LEVEL MARKETING) atau seumpamanya, tapi hanya konsep 1-1 (one to one) di mana My Network hanyalah database bagi anda mengenali pelanggan=pelanggan berpotensi anda sebagai niagawan, reseller SBN dan freelance marketer TradeMax! Ini kerana, anda perlu mempromosikan kepada mana-mana individu yang anda sendiri perkenalkan menggunakan link invitation code anda mahupun yang mana mereka perkenalkan dengan link mereka! Sistem Nextcubes hanya mengenal pasti mereka yang berada di jaringan anda, jadi jika anda berhasrat untuk membina pendapatan melalui reseller SBN dan freelance marketer TradeMax, maka anda perlu fokus pada jaringan sendiri. Akan tetapi, jika anda ingin memasarkan barangan anda, anda bebas perkenalkan kepada sesiapa sahaja yang berada di Nextcubes, kerana pembayaran dibuat terus oleh mereka ke eWallet anda!

Register percuma sekarang!!
www.nextcubes.com/halimdanga


   
Beli barang keperluan bulanan dapat duit? Sebarkan!!

salam..nextcubes.com akan start online hypermarket minggu depan! ada promosi beli barang2 harga RM400 bayar cuma RM49.90 je! perghh..termurah di abad ini tuh! adehhh! senang je..start dari sekarang dah boleh hantar balik msg ni kat seratus orang kengkawan fb atau kat tepon, bagi link nextcubes anda (kat profile NC tu ada)..lepas dorang register, minggu depan dorang order, penjual2 barang2 hypermarket tu akan bagi hadiah derma RM kat kita pasal tolong promote..semua dapat auto secara online(nanti tengok kat ewallet anda)..

sapa2 nak jadi agen lagi banyak boleh buat duit..ada 2-3 orang yang dah buat RM30k dah pun...kalau takde modal pun dah boleh start dah jadi sub agen...rajin2 hantar msg ni kat 50-100 orang sehari..lepas tu minggu depan tau2 ewallet anda dah penuh dengan duit2 bonus dari penjual...penghantaran barang2 kerumah dalam masa hari yang sama kalau order sblm pk 11tgh...sebarkan ye! duit tepi2 je ni...kalau dapat rm 3k sebulan pun dahla..sapa pulak nak reject beli barang2 dapur...hantar kat rumah lagi..harga murah plak dari pasaran..huhuhu...kalau belum register..klik link neh www.nextcubes.com/halimdanga

nanti dah ada akaun nextcubes tu ambik plak link sendiri kat my profile..lepas tu hantar je kat kengkawan..mintak dorang bagitau kengkawan lain2...ataupun bagi je email yang korang register kat nextcubes tu..suruh dorang masuk nextcubes.com & masukkan email korang..nanti tengok balik kat my network ramaiii yang register...ni cara buat duit paling senang..sambil2 layan chatting ramai2..video chatting..main game...tag gambar kat nextcubes tu..senang kan? sebarkan je kat 100 orang..ni cara buat duit tanpa MLM...semua orang nak...sebarkan!! jangan lupa daftar dulu kat link neh www.nextcubes.com/halimdanga sebarkan..sebarkan..sebarkan!!

p/s; PROMOSI rm400 bayar rm49.90 tu bagi yang terawal je..rajin-rajin bukak nextcubes anda & tengok bizcubes tu..kalau online hypermarket dah start terus beli je..kalau lambat melepas la pulak! sebarkan!!



Pembongkaran berani mati daripada founder Nextcubes.com!
KALAU ANDA TAKDE MODAL DAN NAK START BUAT DUIT SEKURANG-KURANGNYA RM10,000 SEBULAN DI NEXTCUBES, MAKA BELI EBOOK INI!

KALAU ANDA ADA MODAL DAN NAK BUAT DUIT SEHINGGA RM100,000 SEBULAN, MAKA BELI EBOOK INI SEKARANG!

EBOOK INI AKAN MENDEDAHKAN BAGAIMANA DENGAN RAHSIA GERGASI INI BAKAL MERUBAH HIDUP ANDA DENGAN CARA YANG PALING MUDAH DAN PRAKTIKAL!

EBOOK YANG TERMURAH DIPASARAN SEBAGAI PERMULAAN ANDA BERSAMA NEXTCUBES, DAN DENGAN MEMBELI EBOOK INI ANDA BOLEH MEMAHAMI PROSES JUAL BELI MENGGUNAKAN EWALLET DI NEXTCUBES!

DALAM EBOOK INI, ADA RAHSIA DIMANA FOUNDER NEXTCUBES SENDIRI MENGAJAR BERBERAPA RAKAN SEHINGGA MENDAPAT KEUNTUNGAN LEBIH 2000% DALAM MASA SEBULAN SAHAJA!

Klik disini untuk register & beli e-book: www.nextcubes.com/halimdanga

 Dapatkan Rahsia bernilai ini dengan hanya RM5 aje
1. DAFTAR PERCUMA di www.nextcubes.com/halimdanga (utk yg belum daftar)
2. Update Profil Anda
3. Aktifkan eWallet
4. Top-up RM5 aje
5. Klik untuk beli ebook ini
Memang sangat-sangat BERBALOI!! Banyak RAHSIA DIBONGKAR!! Ketahui sendiri!!

Yang perlu anda tahu tentang Nextcubes.com!
Ramai yang bertanya bagaimana nak membina pendapatan bersama nextcubes.com. Jawapannya sangat mudah, ada 3 langkah sahaja yang perlu anda lakukan!

1- MEMBINA JARINGAN SEBESAR MUNGKIN MENGGUNAKAN URL LINK/INVITATION CODE ANDA
2-MEMBELI SEKURANG-KURANGNYA 1 BARANGAN YANG ADA LAMBANG TRADEMAX DI BIZCUBES ATAU HYPERMART
3-MENCADANGKAN JARINGAN ANDA UNTUK MEMBELI SEKURANG-KURANGNYA SATU BARANGAN DI BIZCUBES ATAU HYPERMART YANG ADA TM POINTS.

Anda akan diberikan cube point oleh penjual mengikut yang telah ditetapkan pada setiap produk (TM Points). Setiap 1 cube point bernilai RM1.

Sekiranya anda bertaraf SN atau pun FREE USER, point-point ini anda boleh redeem dengan barangan seperti Ipad 2, Galaxy Tab, Nokia E7, Tiket Percutian, Jam Rolex, Barangan Kemas dan banyak lagi.
Sekiranya anda berstatus SBN, anda boleh mengeluarkan point tersebut masuk ke akaun bank anda!

Bagi SBN pula, anda boleh menerima komisyen sebanyak Rm1000 bagi setiap jaringan anda yang mengiklankan di Bizcubes dengan menaiktaraf ke SBN.
Perhatikan produk yang ada TM points. Anda boleh melihat jaringan anda apabila klik My Network.

Sekiranya masih belum ada jaringan, jemput rakan anda dari email, facebook, tagged, myspace, twitter menggunakan invite friends, atau promosikan URL link anda (boleh edit di Edit Account> Basic Information) atau SMS kan kepada rakan anda menggunakan kreativiti masing-masing.
Berbeza dengan Laman Sosial lain, di Nextcubes, cara membina pendapatan berterusan adalah dengan membina jaringan sosial anda!
Bayangkan anda memiliki 1000 jaringan yang membeli di nextcubes, dan penjual memberikan anda RM1 setiap pembelian kerana anda bantu mereka promosikan barangan mereka, maka pendapatan anda adalah RM1000 sebulan.

Selamat Mencuba!

Daftar PERCUMA klik link ini..www.nextcubes.com/halimdanga

No comments:

PROJEK 20 SEN AJE !!

PROJEK 20sen !! Klik-klik dapat $$$ Sikit-sikit lama lama jadi bukit... Terbukti RM 10.00 terkumpul dah boleh transfer ke akaun bank...