Thursday, September 29, 2011

NEXTCUBES LEBIH BAGUS DARI FACEBOOK

Adakah Anda Menghabiskan Masa Online Sia-Sia Atau Bersama NextCubes Mengubah Dunia?
 
Apa itu nextcubes.com ?

Nextcubes merupakan laman sosial + bisnes ciptaan anak Malaysia, ada pengguna dan peniaga di dalam nextcubes. Anda merupakan pengguna berstatus SN (social networking) iaitu pengguna percuma. Peniaga pula berstatus SBN (Social Business Networking) iaitu pengguna berbayar.
Berbeza dengan Laman Sosial lain, di Nextcubes, cara menjana pendapatan berterusan adalah dengan membina jaringan sosial anda dan berbelanja di Nextcubes. Setiap perbelanjaan anda akan menjadi pendapatan.. Anda juga boleh meletakkan iklan produk atau perniagaan anda di Nextcubes secara PERCUMA
 
Apa anda perlu buat untuk dapat RM50 - RM100 sehari ?
Tugas anda ialah pindahkan rakan2 anda dari facebook ke nextcubes, beri rakan anda link invitation anda untuk mereka daftar. Setiap mereka yang daftar dibawah jaringan anda, anda dapat RM2. Jika 1000 rakan = RM2000 anda dapat. Kalau rakan anda menjemput lagi rakan-rakan dibawah network mereka, anda akan mendapat bonus RM1.50 setiap seorang.. Jika 100 rakan jemput 10 orang bagi setiap orang = 100x10=1000 = RM1.50 x 1000 = RM1,500

Promosikan produk-produk yang mempunyai tanda TradeMax yang banyak diiklankan di Biz Cube di wall anda.. Biz Cube adalah tempat ahli-ahli nextcubes mengiklankan barangan mereka.. setiap jualan melalui wall anda akan menghasilkan komisyen..
Tugas lain yang anda perlu lakukan ialah menjadi pengguna di nextcubes, tak kisahlah beli apa pun jenis barang dan yang paling penting mesti beli 1 barang setiap bulan di nextcubes bagi melayakan anda dapat bonus, jika tidak bonus anda hilang macam tu jee. Topup H/P RM3 , RM5 atau RM10 pun ok lah kalau tak tau nak beli barang apa. 
Bila rakan anda dah tahu kelebihan dan manfaat yang dia boleh dapat. Dia pun akan gunakan kelebihan yang ada di nextcubes dan yang pastinya anda dapat bonus setiap kali rakan anda belanja di nextcubes. Topup H/P pun anda dapat bonus. Beli barang yang perlu sahaja..

Apa yang perlu buat sekarang ini ?
Ok saya terus ke tindakan, hanya mereka yang bertindak sahaja yang layak dapat bonus2 tersebut. Apa yang anda perlu buat sekarang ini ialah :
Daftar dengan nextcubes.com - klik sini
 

 

No comments:

PROJEK 20 SEN AJE !!

PROJEK 20sen !! Klik-klik dapat $$$ Sikit-sikit lama lama jadi bukit... Terbukti RM 10.00 terkumpul dah boleh transfer ke akaun bank...